5 motive să alegi Bricks 4 Kidz vara asta!

Jul 27, 2017 | Programe educaționale |

1.       Tematică variată și actuală

Fiecare săptămână devine irezistibilă pentru copilul tău pentru că la Bricks 4 Kidz provocăm copiii să evadeze din mediul virtual respectându-le totuși pasiunea pentru tehnologie, film sau gaming, prin subiecte precum: Star Wars, Super Heroes, Minecraft, Jurassic World, Lego Batman, Robotică, Pirații din Caraibe și personaje Disney.

2.       Educație

Fiecare program își propune să familiarizeze copiii cu concepte din sfera STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematică). Indiferent de tematică sau de modelele construite, copiii vor învăța să colaboreze,  își vor exersa și dezvolta abilități precum: proiectarea din 2D în 3D, motricitatea fină, gândirea critică și rezolvarea problemelor sau organizare și respectarea regulilor.

În plus programele Bricks 4 Kidz contribuie la întărirea încrederii în sine și la dezvoltarea unor aptitudini sociale și emoționale precum: comunicare, colaborare, răbdare. Programele au la bază conceptul STEM, atent organizate pe parcursul zilei și dezvoltă curiozitatea, creativitatea copiilor.

3.       Distracție

Jocul este mișcare, explorare, comunicare, socializare, observație și imitație, exercițiu, disciplinare, învățare și, mai ales, plăcere. Esența jocului este reflectarea și transformarea, pe plan imaginar, a realității înconjurătoare. Jocul oferă, pe lângă distracție, posibilitatea copilului de a descoperi lumea și viața într-un mod accesibil și atractiv, de a o cerceta, prelucra și transforma în învățare și experiență personală. De aceea, în timpul jocului, copilul într-un continuu proces de cunoaștere.

4.       Prânz cu atmosferă de party, gustări

Asigurăm prânzul copiilor și gustările din timpul zilei. Este important să specifici în formularul de rezervare dacă există alergii și intoleranțe alimentare. Copilul tău va fi pe mâini bune!

5.       Relaxare

Pentru tine. Pentru familia ta. Ne gândim în primul rând la tine! Și noi suntem părinți, te înțelegem. Îi asiguri copilului tău o experiență Lego de neuitat, iar frații și surorile beneficiază de o reducere suplimentară de 10%

Sună acum și îți rezervăm noi câte locuri vrei!

Fii și tu Ambasador B4K. Cheamă 4 prieteni și copilul tău va participa gratuit!

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2019 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.