Cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare

Oct 24, 2017 | Noutati si Evenimente |

  • Cum ar arăta viața ta ca părinte, în familie, dacă te-ai putea conecta mai ușor la copiii tăi, stârnindu-le atenția, curiozitatea și receptivitatea?
  • Cum ar fi, dacă ai observa că între voi există o mai bună cooperare?
  • Cum ar fi, dacă ați înlocui, cu toții, rigiditatea sau dramele emoționale cu starea de prezență conștientă și flexibilitatea psihologică?
  • Cum ar fi, dacă adolescenții și copiii și-ar putea exprima mai ușor propriile emoții și sentimente, evitând astfel certurile și discuțiile inutile?
  • Cum ar fi să știi exact ce să-i spui copilului, pentru ca creierul acestuia să treacă de la starea de reactivitate la cea de receptivitate?
  • Cât ați fi cu toții de fericiți dacă tu, ca adult, ai avea informații corecte și validate științific despre ceea ce este sănătos și ce este nociv pentru starea de bine a familiei tale?

La Bricks 4 Kidz susținem comunicarea și conectarea dintre părinte și copil. Le propunem copiilor și părinților un concept de educație creativă prin care copiii învață, construiesc și se joacă, dar nu în ultimul rând, prin care copiii și părinții comunică și petrec timp împreună. Pentru o dezvoltare armonioasă și sănătoasă a copiilor, credem că timpul petrecut în familie joacă un rol primordial.

Știm cu toții însă cât de greu ne este să găsim timp sau ce să facem mai exact atunci când avem câteva momente de petrecut împreună cu copii noștri. Dacă avem timp, nu avem răbdare sau tehnică. Dacă avem răbdare, nu găsim mereu timp și nu înțelegem că, la rândul nostru, învățăm meseria de a fi părinte, alături de copiii noștri. Știm că și părinții au nevoie de ajutor. Știm că trebuie să învățăm cum să ne creștem copiii. Iată de ce vă recomandăm un eveniment care ne învață mai multe despre sănătatea relațională a familiei și cum o putem îmbunătăți.

Pe 29 octombrie, Pagina de Psihologie în colaborare cu Mozaic Media și Salvați Copiii organizează cel mai important eveniment pentru sănătatea relațională a familiei ce va avea loc anul acesta în România: Cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare. Conferința este parte din programul național #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia, având ca obiectiv promovarea sănătății relaționale, prin cultivarea inteligenței emoționale și interpersonale, manifestată sub toate formele ei. Evenimentul va avea loc la Biavati Events iar biletele pot fi procurate de aici: www.paginadepsihologie.ro

Cui se adresează evenimentul

Părinți, bunici, bone, educatori, specialiști în sănătate, psihologie și psihoterapie, dar și reprezentanți ai social media, sunt cu toții așteptați pentru o serie de informații accesibile și esențiale atât familiilor, specialiștilor în domeniul sănătății mintale, cât și bloggerilor și mai ales reprezentanților din sistemele educaționale. Trei dintre cei mai apreciați experți în psihologie și parenting, Diana Stînculeanu (Salvați Copiii), Urania Cremene și Gáspár György, vor discuta despre nevoile reale ale copiilor, flexibilitatea și inteligența parentală, impactul relației de cuplu asupra dezvoltării și sănătății copilului, dar și despre sănătatea emoțională și relațională a întregii familii. Conferința este moderată de jurnalista Paula Herlo și propune discuții pe următoarele teme:

Importanța sănătății sexuale: despre corp, emoții și relații în educația sexuală a copiilor.

Stilurile parentale – impactul lor în cuplu și în relația cu cei mici.

Inteligența emoțională – cum îi putem ajuta pe copii să se împrietenească cu emoțiile.

Un eveniment recomandat de Bricks 4 Kidz. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/events/519636315047323/) sau puteți contacta: contact@paginadepsihologie.ro

 

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2019 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.