logo

0723.267.153bucharest@bricks4kidz.com   www.bricks4kidz.ro/bucharest

text-banner-title

PETRECERI ANIVERSARE BRICKS 4 KIDZ

Ofera-i copilului tau o experienta de neuitat!

20% REDUCERE

In luna octombrie cu codul promo: 53A43FD6A8299 

CONSTRUIM MODELE FASCINANTE

Programele noastre permit copiilor sa-si foloseasca imaginatia si creativitatea construind modele LEGO incitante dintr-o serie de kituri si proiecte special concepute.

De ce S.T.E.M.?

icon-stem-science

SCIENCE

Fiecare model familiarizeaza copiii cu termeni noi, stiintifici, iar sesiunile tematice abordeaza subiecte din sfera stiintelor exacte. Copiii sunt provocati constant sa aplice practic cunostintele nou asimilate.

icon-stem-tech

TECHNOLOGY

Copiii intre 3-13 ani sunt stimulati sa-si foloseasca creativitatea si gandirea analitica pentru a testa si gasi solutii la provocarile lansate in cadrul fiecarei activitati.

icon-stem-engineer

ENGINEERING

Ingineria foloseste aplicabilitatea practica a stiintei cu scopul de a crea sau de a inova. Chiar daca nu realizeaza, copiii isi folosesc constant abilitatile ingineresti in timp ce construiesc modele precum poduri, turnuri sau carusele.

icon-benefits-stem

MATHEMATICS

In procesul de constructie, copiii isi utilizeaza permanent cunostintele matematice fiind nevoiti sa estimeze, sa numere, sa masoare si sa construiasca efectiv cu piesele LEGO potrivite.

Scrie-ne cateva randuri

3 + 14 =

Contact Info

Pentru orice informatii despre programele noastre contacteaza-ne. Te asiguram ca vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Mobil: +40 723 267 153
Telefon: +40 372 897 656
E-mail: bucharest[@]bricks4kidz.com