Summer Camps 2020

RezervăTermeni și condiții

MOVIE MASHUP CAMP
29 iunie – 4 septembrie 2020

Pentru că traversăm o perioadă specială, dorim să vă propunem o experiență Summer Camps diferită. Anul acesta vom aborda pe toată perioada verii o tematică generală, de tip movie MASH-UP, care va acoperi o gamă foarte variată de gusturi și pasiuni. Astfel, copiii care au mai participat în anii precedenți sau aleg să participe mai multe săptămâni chiar în această vară, vor avea la dispoziție suficiente opțiuni pentru a-și menține interesul viu pe tot parcursul perioadei petrecute alături de noi.

Modele fascinante vor reda personaje ale celor mai îndrăgite filme de animație pentru copii precum Toy Story, The Incredibles, Teen Titans Go, Finding Nemo, Despicable Me/Mininons, Pokémon, Angry Birds, Teenage Mutant Ninja Turtles, Frozen, Batman, Star Wars, Superheros, Jurassic Park, Transformers, Minecraft, Secret Life of Pets, Ninjago și multe altele.

CONCEPTUL

Conceptul Bricks 4 Kidz® Summer Camp se referă la un set de programe dedicate vacanțelor școlare în care copiii (6-12+ ani) se bucură de o experiență LEGO® totală. Tematica variată și actuală, modelele unice Bricks 4 Kidz, construcțiile libere cu piese LEGO® și activitățile sportive, toate alcătuiesc rețeta perfectă pentru o vacanță reușită. Participanții se vor distra de minune în timp ce vor explora cu piese LEGO® concepte de inginerie, arhitectură, robotică sau animație, într-un mediu prietenos bazat pe lucrul în echipă. Echilibrul perfect între provocare și joc asigură succesul acestor programe și garantează distracția tuturor participanților.

BENEFICII EDUCAȚIONALE

Programele Bricks 4 Kidz Summer Camps oferă un mediu non-competitiv în care copiii se joacă, socializează și se exprimă creativ, în timp ce se familiarizează cu concepte din sfera științelor exacte. Beneficiile sunt atât la nivel cognitiv, cât și la nivel psihomotor și socio-afectiv. Printre beneficiile educaționale majore se numără îmbogățirea culturii generale, exersarea abilității de proiectare din 2D în 3D, întărirea încrederii în sine, îmbunătățirea motricității fine, dezvoltarea gândirii critice și a abilității de rezolvare a problemelor.

DESCRIERE PROGRAM

Bricks 4 Kidz organizează programe săptămânale în formatul „FULL DAY” de Luni până Vineri, în intervalul 9:00-18:00. Fiecare săptămână include:

 • masă de prânz și 2 gustări 
 • construcție cu piese LEGO® robotizate, 3D și 2D în tematica aleasă
 • activitate sportivă zilnică în cadrul clubului Pescariu Sports & Spa (piscină & tenis)
 • jocuri și provocări interactive outdoor
 • crafts, free play și Xbox Just Dance.

Click AICI pentru a vizualiza programul zilnic și structura activităților incluse. Menționăm că intervalele orare pot varia.

MĂSURI PENTRU PROTECȚIA COVID-19

Suntem conștienți că traversăm cu toții o perioadă dificilă, de aceea Bricks 4 Kidz a luat o serie de măsuri de protecție împotriva răspândirii Covid-19 printre care:

 • Redimensionare grupuri de copii – max. 9 copii per grup per săptămână
 • Triaj epidemiologic zilnic
 • Măști de protecție obligatorii (recomandăm material textil)
 • Kituri cu piese Lego® alocate individual pe toată durata săptămânii
 • Igienizare mâini conform normelor în vigoare
 • Dezinfectare săptămânală piese Lego® 
 • Dezinfectare permanentă a suprafețelor de contact cu soluții dezinfectante pe bază de alcool 70%
 • Sterilizare aer și suprafețe prin intermediul lampei UV batercicide cu ozon
 • Extinderea activităților outdoor

Măsurile mai sus menționate sunt detaliate in TERMENII & CONDIȚIILE de participare.

TARIFE

Programele Bricks 4 Kidz Summer Camps sunt disponibile în variantă săptămânală, iar tariful este de 950 lei per participant. Frații și/sau surorile beneficiază de reducere suplimentară de 10% fiecare, începând cu al doilea copil.

FORMULAR REZERVARE SUMMER CAMP 2020

Formular rezervare Summer Camps 2020

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2015 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.