Summer Camps

Programe de vacanță 2018

 

ANGRY BIRDIES (5-12 ANI)

Intra în lumea Angry Birds® și Bad Piggies® în stilul … Bricks 4 Kidz®. Copiii vor fi provocați să reconstituie la propriu un nivel din cunoscutul joc Angry Birds®. Ei vor fi provocați să-și lanseze pasările prin intermediul catapultei și a praștiei, sa ochească și să doboare porcușorii. De asemenea, vor construi și un lansator funcțional pentru a dobori diverse lucruri pe care le-au construit.

25-29 iunie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

CLASH OF BRICKS (5-12 ANI)

Anunțați-vă copiii să-și adune barbarii și arcașii! A venit momentul atacului … în stilul Bricks 4 Kidz!
Participanții vor colecta și vor stoca aurul și elixirul necesare antrenării trupelor și construcției satelor. Nimic nu le va sta în cale pentru a-și apăra așezările de atacurile inamice. În Clash of Bricks Camp bătăliile cu barbarians, greedy goblins, PEKKAs și sălbaticii wall breakers vor oferi senzații unice și o experiență de neuitat!

18-22 iunie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

GALAXY FAR AWAY (5-12 ani)

Vino cu noi într-o aventura spațială de neuitat! Vom construi rachete si nave spațiale cu ajutorul cărora vom explora un târam îndepărtat. Vom crea o lume în care rebelii și forțele întunericului se vor confrunta într-o bătălie epica. Toți fanii Star Wars® sunt invitați într-o expediție fascinanta către o galaxie îndepărtată!

2-6 iulie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

MINING & CRAFTING 2 (5-12 ani)

Steve abia așteaptă să ne prezinte noii săi prieteni din lumea Minecraft®! Fie că ai participat sau nu la programul Minecraft 1, iți oferim șansa de a te bucura și de noile modele Minecraft 2 alături de toate personajele deja cunoscute! De data aceasta, participanții sunt provocați să-și folosească imaginația pentru a recrea lumea lor virtuală cu piese LEGO® și modele motorizate, 3D, 2D sau crafturi tematice. Ești pregătit pentru o astfel de provocare?

9-13 iulie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

POCKET BRICK MONSTERS (5-12 ani)

Pregătește-te pentru o aventura in fascinanta lume Pokémon®! Vom captura creaturile sălbatice Pokémon® și le vom antrena pentru lupta. Copiii își vor explora abilitățile inginerești pe măsura ce vor construi modele precum Dratini, Pikachu, Poké Mingea si multe altele. Lansăm o provocare tuturor celor care cred ca au potențial să devină Maestri Pokémon®!

16-20 iulie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

ACADEMIA SUPEREROILOR (5-12 ani)

Bricks 4 Kidz propune o săptămână dedicată supereroilor. Copiii sunt invitați să descopere alături de noi toți cruciații cu mantie și să le descopere puterile supranaturale. Împreună vom crea o lume fantastică pe care o vom proteja de forțele răului și de dușmani cu ajutorul unor invenții speciale din piese LEGO®.

23-27 iulie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

BRICKS CITY ENGINEERS (5-12 ani)

Vă invităm să construim împreună un oraș LEGO®! Copiii au ocazia să se exprime creativ și să-și folosească abilitățile de inginerie si arhitectură pentru a crea propriul oraș, cu clădiri moderne înalte si mașini care sa poată asigura mobilitatea locuitorilor. Dacă vrei sa fii inginerul sau arhitectul de mâine, ai ocazia să începi chiar vara aceasta la Bricks 4 Kidz!

30 iulie-3 august, Luni-Vineri, 9:00-18:00

EXTREME NINJA (5-12 ani)

Un nou ninja este pregătit să lupte pentru a-și salva onoarea și pentru a restabili pacea. Fiecare membru ninja are un rol foarte important în a transmite mai departe arta Spinjitzu, autodisciplina, curajul și onoarea. Alătură-te echipei noastre și creează cu piese LEGO® temple ninja, dragoni sau vehicule fascinante. Ești pregătit pentru o aventura ninja extremă?

6-10 august, Luni-Vineri, 9:00-18:00

CODING & VIDEO GAME DESIGN (7-14 ani)

Bricks 4 Kidz propune o noua experiență tuturor pasionaților de tehnologie. Copii vor descoperi arta programării pe măsură ce-și vor îmbunătăți abilitățile de logică și rezolvare a problemelor. Ei vor fi familiarizați cu noțiunile de programare prin intermediul unui software amuzant și ușor de utilizat – SCRATCH. În fiecare zi copiii se vor bucura de proiecte și provocări diferite.

13-17 august, Luni-Vineri, 9:00-18:00

EV3 ROBOTIC CAMP (7-14 ani)

Descoperiți tehnologia de ultima oră împreună cu robotica LEGO® MINDSTORMS EV3! Participanții au ocazia să creeze și să programeze modele Bricks 4 Kidz® extraordinare utilizând cea mai nouă generație de motoare sau senzori, un software intuitiv, bazat pe pictograme, și interfața de programare drag-and-drop. Indiferent de modelul pe care-l vom construi, experiența EV3 va fi una completă și de neuitat!

20-24 august, Luni-Vineri, 9:00-18:00

AVENTURA DISNEY (5-12 ani)

Te-ai întrebat vreodată ce fac animăluțele tale cât timp ești la școală? Vino alături de Max, cățelușul adorabil și Snowball, iepurașul amuzant și pufos în descoperirea secretelor din spatele vieții lor. Apoi, scufundă-te în adâncurile oceanului și ajut-o pe Dory să-și regăsească familia. Pe măsură ce descoperim viața secretă a acestor animale, vom construi și alte creaturi printre care albinele motorizate sau fluturii zburători. Creează-ți propria broșură cu toate creaturile pe care le-ai construit pe parcursul acestui program. Grăbește-te! Animăluțele te așteaptă!

27-31 august, Luni-Vineri, 9:00-18:00

BAT LEAGUE (5-12 ani)

Pătrunde în întunecatul oraș Gothan, în lumea răufăcătorilor, unde se duc bătăliile dintre bine și rău, unde au loc cele mai periculoase misiuni de supraviețuire! Stați fără griji! Bat Hero va intra în acțiune ajutat de construcțiile noastre speciale sau de mașinile LEGO® de super viteză. Este săptămâna în care răufăcătorii din Gothan nu mai au nicio șansă! Nu renunțați și alăturați-vă cât mai mulți! Veniți cu mic și mare în cea mai mare aventură a secolului! Eroi versus Răufăcători! Bătălia începe aici, la Bricks 4 Kidz!

3-7 septembrie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

CONCEPTUL

Conceptul Bricks 4 Kidz® Summer Camp se referă la un set de programe dedicate vacanțelor școlare în care copiii (5-12+ ani) bucură de o experiență LEGO® totală. Tematica variată și actuală, modelele unice Bricks 4 Kidz, construcțiile libere cu piese LEGO® și activitățile sportive, toate alcătuiesc rețeta perfectă pentru o vacanță reușită.

Participanții se vor distra de minune în timp ce vor explora cu piese LEGO® concepte de inginerie, arhitectură, robotică sau animație, într-un mediu prietenos bazat pe lucrul în echipă. Echilibrul perfect între provocare și joc asigură succesul acestor programe și garantează distracția tuturor participanților.

SUMMER CAMPS 2018

Bricks 4 Kidz organizează programe săptămânale in formatul „FULL DAY” de Luni până Vineri, in intervalul 9:00-18:00. Fiecare săptămână include:

  • masă de prânz și 2 gustări
  • construcție cu piese LEGO® motorizate, 3D si 2D în tematica săptămânii
  • activitate sportivă zilnică în cadrul clubului Pescariu Sports & Spa (piscină & tenis)
  • jocuri și provocări interactive pe bază de LEGO®
  • craft-uri, free play și Xbox Just Dance.

Click AICI pentru a vizualiza programul zilnic și structura activităților incluse.

BENEFICII EDUCAȚIONALE

Programele Bricks 4 Kidz Summer Camps oferă un mediu non-competitiv în care copiii se joacă, socializează și se exprimă creativ, în timp ce se familiarizează cu concepte din sfera științelor exacte. Beneficiile sunt atât la nivel cognitiv, cât și la nivel psihomotor și socio-afectiv. Printre beneficiile educaționale majore se numără îmbogățirea culturii generale, exersarea abilității de proiectare din 2D în 3D, întărirea încrederii în sine, îmbunătățirea motricității fine, dezvoltarea gândirii critice și a abilității de rezolvare a problemelor.

BENEFICII

TARIFE

Pachetele Bricks 4 Kidz Summer Camps sunt disponibile în următoarele variante:

  • Pachet 1 săptămână / participant – 900 lei
  • Pachet 2 săptămâni / participant – 1600 lei
  • Pachet 3 săptămâni / participant – 2250 lei
  • Pachet 4 săptămâni / participant – 2800 lei

PROMOȚII

În lunile aprilie și mai poți beneficia de reduceri early bird astfel:

  • Înscrierile pana la 30 aprilie25% reducere
  • Înscrierile pana la 31 mai15% reducere
  • Înscrierile pana la 30 iunie10% reducere

Frații și/sau surorile beneficiază de reducere suplimentară de 10% fiecare, reducere aplicabilă la oricare dintre pachetele contractate.

Bricks 4 Kidz îi răsplătește și pe cei care doresc să devină „Ambasadori B4K”. Convinge unul sau mai mulți prieteni să participe cu tine la programele noastre și vei primi câte o reducere de 10% aplicabilă la tariful pachetului contractat, pentru fiecare prieten convins. Pentru 4 prieteni convinși, Bricks 4 Kidz te răsplătește și îți oferă o participare GRATUITĂ la Summer Camp.

Rezervă un loc acum:

Formular rezervare

Formular rezervare

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

 

Copyright © 2018 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.