Summer Camps 2017

Programe vacanță

GALAXY FAR AWAY (5-12 ani)

Vino cu noi într-o aventură spațială de neuitat! Vom construi rachete și nave spațiale cu ajutorul cărora vom explora un tărâm îndepărtat. Vom crea o lume în care rebelii și forțele întunericului se vor confrunta într-o bătălie epică. Toți fanii Star Wars® sunt invitați într-o expediție fascinantă către o galaxie îndepărtată!

3-7 iulie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

ACADEMIA SUPEREROILOR (5-12 ani)

Bricks 4 Kidz propune o săptămână dedicată super-eroilor. Copiii sunt invitați să descopere alături de noi toți cruciații cu mantie și să le descopere puterile supranaturale. Împreună vom crea o lume fantastică pe care o vom proteja de forțele răului și de dușmani cu ajutorul unor invenții speciale din piese LEGO®. La sfârșitul săptămânii toți participanții vor primi acasă o mini-figurină LEGO®.

10-14 iulie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

MINING & CRAFTING 2 (5-12 ani)

Steve abia așteaptă să ne prezinte noii săi prieteni din lumea Minecraft®! Fie că ai participat sau nu la programul Minecraft 1, iți oferim șansa de a te bucura și de noile modele Minecraft® alături de toate personajele deja cunoscute! De data aceasta, participanții sunt provocați să-și folosească imaginația pentru a recrea lumea lor virtuală cu piese LEGO® și modele motorizate, 3D, 2D sau crafturi tematice. Ești pregătit pentru o astfel de provocare?

17-21 iulie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

JURASSIC BRICKLAND (5-12 ani)

Ești pregătit de aventura supremă? Pregătește-te pentru a explora o lume demult apusă, cea a dinozaurilor! Veți descoperi informații fascinante despre modul lor de viață, cum se hrăneau și cum reușeau diferitele specii să coexiste! Vom construi modele motorizate, 3D, 2D și crafturi speciale. Vom privi filmulețe și vom trăi o experiență unică în Jurassic Bricks Land. Părinți, vă înțelegem! Vreți și voi să participați! Dinozaurii sunt într-adevăr, extraordinari!

24-28 iulie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

STOP MOTION ANIMATION (7-14 ani)

Lumini, cameră, LEGO®, ACȚIUNE! Participanții vor crea un scenariu, vor pregăti detaliile ce includ piese și mini-figurine LEGO®, vor filma și monta, cu ajutorul unui software, un mini-film cu efecte speciale și distribuție. La sfârșit, producția va fi lansată oficial în prezența tuturor celor dragi!

31 iulie-4 august, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

BAT LEAGUE (5-12 ani)

Pătrunde în întunecatul oraș Gothan, în lumea răufăcătorilor, unde se duc bătăliile dintre bine și rău, unde au loc cele mai periculoase misiuni de supraviețuire! Stați fără griji! Bat Hero va intra în acțiune ajutat de construcțiile noastre speciale sau de mașinile LEGO® de super viteză. Este săptămâna în care răufăcătorii din Gothan nu mai au nicio șansă! Nu renunțați și alăturați-vă cât mai mulți! Veniți cu mic și mare în cea mai mare aventură a secolului! Eroi versus Răufăcători! Bătălia începe aici, la Bricks 4 Kidz!

7-11 august, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

EV3 ROBOTIC CAMP (9-14 ani)

Descoperiți tehnologia de ultima oră împreună cu robotica LEGO® MINDSTORMS EV3! Participanții au ocazia să creeze și să programeze modele Bricks 4 Kidz® extraordinare utilizând cea mai nouă generație de motoare sau senzori, un software intuitiv, bazat pe pictograme, și interfața de programare drag-and-drop. Indiferent de modelul pe care-l vom construi, experiența EV3 va fi una completă și de neuitat!

14-18 august, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

EXPEDIȚIE EXTREMĂ (5-12 ani)

Copiii vor forma echipe pentru a face față aventurii extreme pe care le-o propunem. Ei vor căuta pe tot globul pământesc piese și alte resurse necesare pentru a construi o bază în munții Hymalaia și pentru a-și finaliza cu succes expediția. Vor fi provocați să facă față unor situații limită, se vor lupta pentru supraviețuire, se vor confrunta cu forțele naturii și vor construi echipamente de transport dintre cele mai variate pentru a-și reuni echipa din toate colțurile lumii. Sunteți pregătiți pentru o altfel de experiență extremă?

21-25 august, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

AVENTURA DISNEY (5-12 ani)

Te-ai întrebat vreodată ce fac animăluțele tale cât timp ești la școală? Vino alături de Max, cățelușul adorabil și Snowball, iepurașul amuzant și pufos în descoperirea secretelor din spatele vieții lor. Apoi, scufundă-te în adâncurile oceanului și ajut-o pe Dory să-și regăsească familia. Pe măsură ce descoperim viața secretă a acestor animăluțe, vom construi și alte creaturi printre care albinele motorizate sau fluturii zburători. Creează-ți propria broșură cu toate creaturile pe care le-ai construit pe parcursul acestui program. Grăbește-te! Animăluțele te așteaptă!

28 august-1 septembrie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

AVENTURA PIRATULUI (5-12 ani)

Ahoi dragi camarazi! Veniți și exploatați lumea plină de peripeții a piraților de pretutindeni! Construim corabia piraților, aruncăm ancora, vâslim pe mări agitate și ne pregătim de lupte! Construim cea mai înfiorătoare catapultă cu care vom cuceri țărmurile! Comorile nu întârzie să apară! Rămâneți pe poziții! Nu avem voie să abandonăm nava! Atenție la crocodili! Ridicați ancora!

4-8 septembrie, Luni-Vineri, 9:00-18:00

Rezervă acum

CONCEPTUL

Conceptul Bricks 4 Kidz® Summer Camp se referă la un set de programe săptămânale tematice destinate vacanțelor școlare, în care copiii (5-14 ani) se vor bucura de o experiență de neuitat prin tematica variată și actuală, modelele Bricks 4 Kidz® unice, jocurile interactive sau construcția liberă cu piese LEGO® mixte pentru stimularea creativității.

Participanții se vor distra de minune în timp ce vor explora cu piese LEGO® concepte de inginerie, arhitectură, robotică sau animație, într-un mediu prietenos bazat pe lucrul în echipă. Echilibrul perfect între provocare și joc asigură succesul acestor programe și garantează distracția tuturor participanților.

SUMMER CAMPS 2017

Bricks 4 Kidz organizează programe săptămânale în formatul “full day”, de Luni până Vineri, în intervalul orar 09:00-18:00. Fiecare program săptămânal include:

  • masă de prânz și 2 gustări
  • construcție de modele Bricks 4 Kidz® motorizate, 3D si 2D în tematica săptămânii
  • activitate sportivă zilnică (ex.: înot, fotbal, gimnastica etc.) in cadrul clubului Pescariu Sports & Spa
  • jocuri si provocări interactive pe bază de LEGO®
  • ateliere diverse: nutriție, crafturi, teatru, pictura etc.
  • free play și disco.

BENEFICII EDUCAȚIONALE

Programele Bricks 4 Kidz Summer Camps oferă un mediu non-competitiv în care copiii se joacă, socializează și se exprimă creativ, în timp ce se familiarizează cu concepte din sfera științelor exacte. Beneficiile sunt atât la nivel cognitiv, cât și la nivel psihomotor și socio-afectiv. Printre beneficiile educaționale majore se numără îmbogățirea culturii generale, exersarea abilității de proiectare din 2D în 3D, întărirea încrederii în sine, îmbunătățirea motricității fine, dezvoltarea gândirii critice și a abilității de rezolvare a problemelor.

Participanții se vor distra de minune în timp ce vor explora cu piese LEGO® concepte de inginerie, arhitectură, robotică sau animație, într-un mediu prietenos bazat pe lucrul în echipă. Echilibrul perfect între provocare și joc asigură succesul acestor programe și garantează distracția tuturor participanților.

BENEFICII

Tarife:

Pachetele Bricks 4 Kidz Summer Camps sunt disponibile în următoarele variante:

  • Pachet 1 săptămână / participant – 900 lei
  • Pachet 2 săptămâni / participant – 1600 lei
  • Pachet 3 săptămâni / participant – 2250 lei
  • Pachet 4 săptămâni / participant – 2800 lei

Promoții:

Frații &/ surorile beneficiază de reducere suplimentară de 10% fiecare, reducere aplicabilă la oricare dintre pachetele contractate.

Bricks 4 Kidz ii răsplătește si pe cei care doresc sa devină „Ambasadori B4K”. Convinge unul sau mai mulți prieteni să participe cu tine la programele noastre și vei primi câte o reducere de 10% aplicabilă la tariful pachetului contractat, pentru fiecare prieten convins. Pentru 4 prieteni convinși, Bricks 4 Kidz de răsplătește și îți oferă o participare GRATUITĂ la Summer Camp.

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2015 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.