Summer Camps

Programe de vacanță
 

CONCEPTUL

Conceptul Bricks 4 Kidz® Summer Camp se referă la un set de programe dedicate vacanțelor școlare în care copiii (6-12+ ani) se bucură de o experiență LEGO® totală. Tematica variată și actuală, modelele unice Bricks 4 Kidz, construcțiile libere cu piese LEGO® și activitățile sportive, toate alcătuiesc rețeta perfectă pentru o vacanță reușită.

Participanții se vor distra de minune în timp ce vor explora cu piese LEGO® concepte de inginerie, arhitectură, robotică sau animație, într-un mediu prietenos bazat pe lucrul în echipă. Echilibrul perfect între provocare și joc asigură succesul acestor programe și garantează distracția tuturor participanților.

BENEFICII EDUCAȚIONALE

Programele Bricks 4 Kidz Summer Camps oferă un mediu non-competitiv în care copiii se joacă, socializează și se exprimă creativ, în timp ce se familiarizează cu concepte din sfera științelor exacte. Beneficiile sunt atât la nivel cognitiv, cât și la nivel psihomotor și socio-afectiv. Printre beneficiile educaționale majore se numără îmbogățirea culturii generale, exersarea abilității de proiectare din 2D în 3D, întărirea încrederii în sine, îmbunătățirea motricității fine, dezvoltarea gândirii critice și a abilității de rezolvare a problemelor.

SUMMER CAMPS

Bricks 4 Kidz organizează programe săptămânale în formatul „FULL DAY” de Luni până Vineri, în intervalul 9:00-18:00. Fiecare săptămână include:

 • masă de prânz și 2 gustări
 • construcție cu piese LEGO® robotizate, 3D și 2D în tematica săptămânii
 • activitate sportivă zilnică în cadrul clubului Pescariu Sports & Spa (piscină & tenis)
 • jocuri și provocări interactive pe bază de LEGO®
 • crafts, free play și Xbox Just Dance.

Click AICI pentru a vizualiza programul zilnic și structura activităților incluse.

TARIFE

Pachetele Bricks 4 Kidz Summer Camps sunt disponibile, per participant, în următoarele variante:

 •   900 lei – 1 săptămână
 • 1600 lei – 2 săptămâni
 • 2250 lei – 3 săptămâni

PROMOȚII

Înscrierile înregistrate în lunile apriliemai și de ziua copilului beneficiază de reduceri early booking astfel:

 • 15% – până la 30 aprilie
 • 10% – până la 31 mai
 • 10% – doar în data de 1 iunie
Reducerile early booking se pot aplica doar pachetelor rezervate prin achitarea avansului de 25% în perioada valabilității promoției.

Frații și/sau surorile beneficiază de reducere suplimentară de 10% fiecare, începând cu al doilea copil, reducere aplicabilă la oricare dintre pachetele contractate.

Bricks 4 Kidz îi răsplătește și pe cei care doresc să devină „Ambasadori B4K”. Convinge unul sau mai mulți prieteni să participe cu tine la programele noastre și vei primi câte o reducere de 10% aplicabilă la tariful pachetului contractat, pentru fiecare prieten convins. Pentru 4 prieteni convinși, Bricks 4 Kidz te răsplătește și îți oferă o participare GRATUITĂ la Summer Camp.

Rezervă Summer Camps

Formular rezervare Summer Camps 2019
Pentru selecții multiple utilizează tasta CTRL.

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2015 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.