Summer Camps 2019

Tematici
ÎnapoiRezervă
Lego Movie Camp
17-21 iunie
Descriere Camp
Dacă ți se pare fabulos să construiești cu piese Lego, așteaptă să vezi cum ți se va părea să-i construiești pe Emmet și Lucy. Abia atunci vei înțelege că nu poți rata programul de vară Lego Movie Summer Camp! Vino alături de Emmet, Lucy, Unicorn Kitty și Benny într-o expediție aventuroasă pentru a-i opri pe Bad Cop și Lord Business să distrugă lumea. Copiii își vor exersa abilitățile inginerești pentru a construi modele motorizate, personaje tridimensionale și mozaicuri fascinante toate inspirate din filmul The LEGO® Movie și continuarea sa.
EV3 Robotics Camp
24-28 iunie
Descriere Camp
Descoperiți tehnologia de ultima oră împreună cu robotica LEGO® MINDSTORMS EV3! Participanții au ocazia să creeze și să programeze modele Bricks 4 Kidz® extraordinare utilizând cea mai nouă generație de motoare sau senzori, un software intuitiv, bazat pe pictograme, și interfața de programare drag-and-drop. Indiferent de modelul pe care-l vom construi, experiența EV3 va fi una completa și de neuitat!
Mining & Crafting Camp 1
1-5 iulie
Descriere Camp
Minecraft este un joc foarte cunoscut în care se folosesc blocuri cubice pentru a construi orice iți poți imagina. Copiii vor explora lumea Minecraft® cu piese LEGO® în cadrul acestui program de vară distractiv. Ei vor debuta prin a-și construi propriile adăposturi și creaturi folosind piese LEGO® și vor face față zilnic unor noi provocări construind modele și elemente cheie din binecunoscutul joc Minecraft®.
Extreme Ninja Camp
8-12 iulie
Descriere Camp
Bricks 4 Kidz propune o săptămână dedicată super-eroilor. Copiii sunt invitați să descopere alături de noi toți cruciații cu mantie și să le descopere puterile supranaturale. Împreună vom crea o lume fantastică pe care o vom proteja de forțele răului și de dușmani cu ajutorul unor invenții speciale din piese LEGO®.
Transformation Creations Camp
15-19 iulie
Descriere Camp
Ești pregătit să descoperi cum se poate transforma modelul tău? Copiii se vor bucura de o serie de modele ce vor putea fi modificate și transformate în ceva diferit. Aceste modele fascinante 2 în 1 vor include personaje, roboți, vehicule și multe altele. Urmărește planul de construcție pas cu pas și dă frâu liber instinctului de inginer pentru a-ți transforma modelul în ceva unic! Participă la acest program și vei avea ocazia să-ți folosești imaginația și abilitățile inginerești pentru a crea și transforma construcțiile Lego așa cum visezi!
Star Wars Camp
22-26 iulie
Descriere Camp
Vino cu noi într-o aventura spațială de neuitat! Vom construi rachete și nave spațiale cu ajutorul cărora vom explora un târam îndepărtat. Vom crea o lume în care rebelii și forțele întunericului se vor confrunta într-o bătălie epica. Toți fanii Star Wars® sunt invitați într-o expediție fascinanta către o galaxie îndepărtată!
Jurassic Brickland Camp
29 iulie – 2 august
Descriere Camp
Ești pregătit pentru aventura verii ? Pregătește-te pentru a explora o lume demult apusă, cea a dinozaurilor! Veți descoperi informații fascinante despre modul lor de viață, cum se hrăneau și cum reușeau diferitele specii să coexiste! Vom construi modele motorizate, 3D, 2D și crafturi speciale. Vom privi filmulețe și vom trăi o experiență unică în Jurassic Bricks Land. Părinți, vă înțelegem! Vreți și voi să participați! Dinozaurii sunt într-adevăr, extraordinari!
Brick City Engineers Camp
5-9 august
Descriere Camp
Vă invităm să construim împreună un oraș LEGO®! Copiii au ocazia să se exprime creativ și să-și folosească abilitățile de inginerie și arhitectură pentru a crea propriul oraș, cu clădiri moderne înalte și mașini care sa poată asigura mobilitatea locuitorilor. Dacă vrei sa fii inginerul sau arhitectul de mâine, ai ocazia să începi chiar vara aceasta la Bricks 4 Kidz!
Mining & Crafting Camp 2
12-16 august
Descriere Camp
Steve abia așteaptă să ne prezinte noii săi prieteni din lumea Minecraft®! Fie că ai participat sau nu la programul Minecraft 1, iți oferim șansa de a te bucura și de noile modele Minecraft® 2 alături de toate personajele deja cunoscute! De data aceasta, participanții sunt provocați să-și folosească imaginația pentru a recrea lumea lor virtuală cu piese LEGO® și modele motorizate, 3D, 2D sau crafturi tematice. Ești pregătit pentru o astfel de provocare?
Super Hero Academy Camp
19-23 august
Descriere Camp
Bricks 4 Kidz propune o săptămână dedicată super-eroilor. Copiii sunt invitați să descopere alături de noi toți cruciații cu mantie și să le descopere puterile supranaturale. Împreună vom crea o lume fantastică pe care o vom proteja de forțele răului și de dușmani cu ajutorul unor invenții speciale din piese LEGO®.
Brick Critters: Secret Life of Camp
26-30 august
Descriere Camp
Te-ai întrebat vreodată ce fac animăluțele tale cât timp ești la școală? Vino alături de Max, cățelușul adorabil și Snowball, iepurașul amuzant și pufos în descoperirea secretelor din spatele vieții lor. Apoi, scufundă-te în adâncurile oceanului și ajut-o pe Dory să-și regăsească familia. Pe măsură ce descoperim viața secretă a acestor animăluțe, vom construi și alte creaturi printre care albinele motorizate sau fluturii zburători, Creează-ti propria broșură cu toate creaturile pe care le-ai construit pe parcursul acestui program. Grăbește-te! Animăluțele te așteaptă!
EV3 Robotics & Video Game Design Camp
2-6 septembrie
Descriere Camp
Bricks 4 Kidz propune o noua experiență tuturor pasionaților de tehnologie. Participanții vor descoperi arta programării pe măsură ce-și vor îmbunătăți abilitățile de logică și rezolvare a problemelor. Ei vor fi familiarizați cu noțiunile de programare prin intermediul unui software amuzant și ușor de utilizat – SCRATCH. În fiecare zi copiii se vor bucura de proiecte și provocări diferite.

Formular rezervare:

Formular rezervare Summer Camps 2019
Pentru selecții multiple utilizează tasta CTRL.

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2015 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.