Lista camps 2018

Inapoi

CLASH OF BRICKS

(18-22 iunie)

Anunțați-vă copiii să-și adune barbarii și arcașii! A venit momentul atacului … în stilul Bricks 4 Kidz!
Participanții vor colecta și vor stoca aurul și elixirul necesare antrenării trupelor și construcției satelor. Nimic nu le va sta în cale pentru a-și apăra așezările de atacurile inamice. În Clash of Bricks Camp bătăliile cu barbarians, greedy goblins, PEKKAs și sălbaticii wall breakers vor oferi senzații unice și o experiență de neuitat!

ANGRY BIRDIES

(25-29 iunie)

Intra in lumea Angry Birds® și Bad Piggies® in stilul … Bricks 4 Kidz®. Copiii vor fi provocați sa reconstituie la propriu un nivel din cunoscutul joc Angry Birds®. Ei vor fi provocați sa-și lanseze pasările prin intermediul catapultei și a praștiei, sa ochească și sa doboare porcușorii. De asemenea, vor construi și un lansator functional pentru a dobori diverse lucruri pe care le-au construit.

GALAXY FAR AWAY

(2-6 iulie)

Vino cu noi într-o aventura spațială de neuitat! Vom construi rachete si nave spațiale cu ajutorul cărora vom explora un târam îndepărtat. Vom crea o lume în care rebelii și forțele întunericului se vor confrunta într-o bătălie epica. Toți fanii Star Wars® sunt invitați într-o expediție fascinanta către o galaxie îndepărtată!

MINING & CRAFTING

(9-13 iulie)

Steve abia așteaptă să ne prezinte noii săi prieteni din lumea Minecraft®! Fie că ai participat sau nu la programul Minecraft 1, iți oferim șansa de a te bucura și de noile modele Minecraft® 2 alături de toate personajele deja cunoscute! De data aceasta, participanții sunt provocați să-și folosească imaginația pentru a recrea lumea lor virtuală cu piese LEGO® și modele motorizate, 3D, 2D sau crafturi tematice. Ești pregătit pentru o astfel de provocare?

POCKET BRICK MONSTERS

(16-20 iulie)

Pregătește-te pentru o aventura in fascinanta lume Pokémon®! Vom captura creaturile sălbatice Pokémon® și le vom antrena pentru lupta. Copiii își vor explora abilitățile inginerești pe măsura ce vor construi modele precum Dratini, Pikachu, Poké Mingea si multe altele. Lansăm o provocare tuturor celor care cred ca au potențial să devină Maestri Pokémon®!

ACADEMIA SUPEREROILOR

(23-27 iulie)

Bricks 4 Kidz propune o săptămână dedicată supereroilor. Copiii sunt invitați să descopere alături de noi toți cruciații cu mantie și să le descopere puterile supranaturale. Împreună vom crea o lume fantastică pe care o vom proteja de forțele răului și de dușmani cu ajutorul unor invenții speciale din piese LEGO®.

BRICK CITY ENGINEERS

(30 iulie – 3 august)

Vă invităm să construim împreună un oraș LEGO®! Copiii au ocazia să se exprime creativ și să-și folosească abilitățile de inginerie si arhitectură pentru a crea propriul oraș, cu clădiri moderne înalte si mașini care sa poată asigura mobilitatea locuitorilor. Dacă vrei sa fii inginerul sau arhitectul de mâine, ai ocazia să începi chiar vara aceasta la Bricks 4 Kidz!

EXTREME NINJA 

(6-10 august)

Un nou ninja este pregătit sa lupte pentru a-și salva onoarea și pentru a restabili pacea. Fiecare membru ninja are un rol foarte important in a transmite mai departe arta Spinjitzu, autodisciplina, curajul și onoarea. Alătură-te echipei noastre și creează cu piese LEGO® temple ninja, dragoni și vehicule fascinante. Ești pregătit pentru o aventura ninja extremă?

CODING & VIDEO GAME DESIGN

(13-17 august)

Bricks 4 Kidz propune o noua experiență tuturor pasionaților de tehnologie. Participanții vor descoperi arta programării pe măsură ce-și vor îmbunătăți abilitățile de logică și rezolvare a problemelor. Ei vor fi familiarizați cu noțiunile de programare prin intermediul unui software amuzant si ușor de utilizat – SCRATCH. În fiecare zi copiii se vor bucura de proiecte și provocări diferite.

EV3 ADVANCED ROBOTICS

(20-24 august)

Descoperiți tehnologia de ultima oră împreună cu robotica LEGO® MINDSTORMS EV3! Participanții au ocazia să creeze și să programeze modele Bricks 4 Kidz® extraordinare utilizând cea mai nouă generație de motoare sau senzori, un software intuitiv, bazat pe pictograme, și interfața de programare drag-and-drop. Indiferent de modelul pe care-l vom construi, experiența EV3 va fi una completa și de neuitat!

AVENTURA DISNEY

(27-31 august)

Te-ai intrebat vreodată ce fac animăluțele tale cât timp ești la școală? Vino alături de Max, cățelușul adorabil și Snowball, iepurașul amuzant și pufos în descoperirea secretelor din spatele vieții lor. Apoi, scufundă-te în adâncurile oceanului și ajut-o pe Dory să-și regăsească familia. Pe măsură ce descoperim viața secretă a acestor animăluțe, vom construi și alte creaturi printre care albinele motorizate sau fluturii zburători, Creează-ti propria broșură cu toate creaturile pe care le-ai construit pe parcursul acestui program. Grăbește-te! Animăluțele te așteaptă!

BAT LEAGUE

(3-7 septembrie)

Pătrunde in întunecatul oraș Gothan, în lumea răufăcătorilor, unde se duc bătăliile dintre bine și rău, unde au loc cele mai periculoase misiuni de supraviețuire! Stați fără griji! Bat Hero va intra in acțiune ajutat de construcțiile noastre speciale sau de mașinile LEGO® de super viteză. Este săptămâna în care răufăcătorii din Gothan nu mai au nicio șansă! Nu renunțați și alăturați-vă cât mai mulți! Veniți cu mic si mare în cea mai mare aventură a secolului! Eroi versus Răufăcători! Bătălia începe aici, la Bricks 4 Kidz!

Formular rezervare:

Formular rezervare Summer Camps

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2015 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.