Petreceri aniversare LEGO®

 

Star Wars Birthday Party

Star Wars Birthday Party

Vino cu noi într-o aventură spațială de neuitat! Toți fanii Star Wars® sunt invitați într-o expediție fascinantă către o galaxie îndepărtată!

Minecraft Birthday Party

O experiență de neuitat în care participanții sunt invitați să-și folosească imaginația pentru a recrea lumea virtuală Minecraft cu piese LEGO®.

Pokemon Birthday Party

O aventură unică în fascinanta lume Pokémon®! Copiii își vor explora abilitățile inginerești pe măsură ce vor construi modele precum Dratini, Pikachu, Poké Mingea și multe altele.

Superhero Birthday Party

Împreună vom crea o lume fantastică pe care o vom proteja de forțele răului și de dușmani cu ajutorul unor invenții speciale din piese LEGO®.

Brick City Engineers Birthday Party

Pasionații LEGO au ocazia să se exprime creativ pentru a crea propriul oraș, cu clădiri moderne înalte și mașini care să poată asigura mobilitatea locuitorilor.

Ninjago Birthday Party

O atmosferă plină de energie în care copiii vor construi cu piese LEGO® temple ninja, dragoni și vehicule fascinante. Oferă-i copilului tău o aventură ninja extremă!

Robotics Birthday Party

Pasionații de tehnologie și LEGO® MINDSTORMS EV3 au ocazia să creeze și să programeze modele Bricks 4 Kidz® extraordinare utilizând cea mai nouă generație de motoare sau senzori, un software intuitiv, bazat pe pictograme și interfața de programare drag-and-drop.

Disney Birthday Party

Vino alături de Max, cățelușul adorabil și Snowball, iepurașul amuzant și pufos, în descoperirea secretelor din spatele vieții lor. Grăbește-te, animăluțele te așteaptă!

Bat League Birthday Party

Bat Hero va intra în acțiune ajutat de construcțiile noastre speciale sau de mașinile LEGO® de super viteză. Răufăcătorii din Gothan nu mai au nicio șansă pentru că bătălia începe aici, la Bricks 4 Kidz!

Jurassic Brickland Birthday Party

Pasionații de dinozauri sunt așteptați pentru o aventură LEGO specială. Dinozauri precum T-Rex, Velociraptor, Brontosaurus și multi alții vor prinde viață cu ajutorul pieselor LEGO și vor face deliciul tuturor invitaților.

Clash of Clans Birthday Party

Anunțați-vă copiii să-și adune barbarii și arcașii! A venit momentul atacului … în stilul Bricks 4 Kidz! În Clash of Bricks Party bătăliile cu barbarians, greedy goblins, PEKKAs și sălbaticii wall breakers vor oferi senzații unice și o experiență de neuitat!

Angry Birds Birthday Party

Intră în lumea Angry Birds® și Bad Piggies® în stilul … Bricks 4 Kidz®. Copiii vor fi provocați să reconstituie cu piese LEGO elemente din cunoscutul joc Angry Birds®.

Pirates Birthday Party

Ahoi dragi camarazi! Veniți și explorați lumea plină de peripeții a piraților de pretutindeni! Construim corabia piraților, aruncăm ancora, vâslim pe mări agitate și ne pregătim de lupte!

Trains, Planes & Automobiles Birthday Party

3, 2, 1 START pentru LEGO Race! Pasionații de avioane, automobile sau trenuri sunt invitați să construiască modele motorizate care vor face deliciul tuturor invitaților.

Bricks 4 Girlz BIRTHDAY Party

Fetele sunt invitate la o experiență Bricks 4 Girlz inedită! Fie că se vor bucura de crafturi utilizând modelele speciale Bricks 4 Kidz, fie că vor alege tematica Frozen sau pe cea Princess, experiența LEGO va fi una de neuitat. Invitații băieți pot sta fără grijă! Ei vor putea alege dintr-o gamă variată de modele fascinante care vor face experiența Bricks 4 Kidz, una de neuitat.

Lego Movie Birthday Party

Dacă ți se pare fabulos să construiești cu piese Lego, așteaptă să vezi cum ți se va părea să construiești modele motorizate, personaje tridimensionale și mozaicuri fascinante toate inspirate din filmul The LEGO® Movie și continuarea sa.

Transformers Birthday Party

Ești pregătit să descoperi cum se poate transforma modelul tău? Copiii se vor bucura de un mix de modele ce vor putea fi transformate în ceva diferit.

Amazing Animals Birthday Party

Este o tematică ideală pentru iubitorii de animale care vor avea ocazia să construiască, să testeze și să se bucure de modele Bricks 4 Kidz fascinante!

O EXPERIENȚĂ LEGO® TOTALĂ

Sărbătorește ALTFEL ziua copilului tău și oferă-i o experiență Lego® unică, marca Bricks 4 Kidz®Construim cu piese LEGO® bucurii și amintiri de neuitat. Distracția este garantată pentru băieți și fete deopotrivă.

CINE este Bricks 4 Kidz?

BRICKS 4 KIDZ® este o franciză educațională internațională de succes, prezentă în 45 țări cu peste 750 locații.  Programele Bricks 4 Kidz oferă o atmosferă extraordinară în care copiii explorează lumea din jur cu ajutorul pieselor LEGO®. Educația prin joc are la bază diferite tipuri de kituri speciale Bricks 4 Kidz cu piese LEGO® și planuri de construcție tematice, special create de ingineri și arhitecți din SUA.

CE este o petrecere Bricks 4 Kidz?

Bricks 4 Kidz Party este o experiență unică în care construim amintiri de neuitat cu piese LEGO® și planuri de construcție tematice, marca Bricks 4 Kidz. Conceptul își propune să respecte pasiunile și preocupările actuale ale copiilor, încurajându-i să le cultive și să se bucure alături de prietenii apropiați prin intermediul pieselor LEGO. Copiii își vor explora potențialul dând frâu liber curiozității și creativității pe măsură ce construiesc modele LEGO® fascinante. Echilibrul perfect dintre provocare și joc garantează reușita unui astfel de eveniment. Pachetul minim disponibil este pentru 10 copii și include:

 • Locație petrecere – Centrul Bricks 4 Kidz în incinta clubului Pescariu Sports & Spa
 • Animatori Bricks 4 Kidz® pentru 2.5 ore
 • Invitații electronice și baloane Bricks 4 Kidz®
 • Pizza, crackers și băuturi răcoritoare neacidulate gama Pfanner
 • Tricou Bricks 4 Kidz® pentru aniversat cu semnăturile sau dedicațiile tuturor participanților
 • Construcție modele LEGO® motorizate, 3D si 2D în tematica petrecerii
 • Crafturi din hârtie folosind modele motorizate Bricks 4 Kidz® construite
 • Jocuri interactive și concursuri tematice cu piese LEGO®
 • Joc liber cu piese LEGO® mixte pentru stimularea creativității

Bricks 4 Kidz poate asigura servicii sau produse suplimentare contra cost precum: prelungire durată petrecere, tort tematic B4K, balon JUMBO cu bomboane (fără confetti), tricouri Bricks 4 Kidz® pentru invitați, fotograf profesionist pe durata întregului eveniment. Părinții și invitații adulți pot socializa în oricare dintre locațiile din incinta clubului – Trattoria Il Calcio, The Gallery, Chez Toni, Dancing Lobster – și sunt așteptați cu drag la momentul tortului pentru a se bucura alături de copilul aniversat.

CUM se derulează o petrecere Bricks 4 Kidz?

Evenimentele Bricks 4 Kidz durează 2.5 ore și conțin atât activități de construcție cu piese LEGO, cât și activități dinamice cum ar fi jocuri și provocări interactive tematice sau XBox Disco. Modelele Bricks 4 Kidz sunt foarte variate, asigurând o experiență LEGO® totală, atât prin diversitatea tipurilor de construcții abordate, cât și prin varietatea pieselor LEGO® folosite. Modele Bricks 4 Kidz și durata activităților sunt adaptate categoriei de vârstă și cuprind:  

 • Construcțiile robotizate – au la bază piese LEGO® Technic, motoare și baterii, receivers și telecomenzi
 • Construcțiile 3D – au la bază piese LEGO® clasice și pot reda orice personaj îndrăgit
 • Construcțiile 2D (mozaic/canvas) – au la bază piese LEGO® clasice mozaic

În plus, participanții se pot bucura de  crafturi de hârtie fascinante sau modele perler beads în tematica evenimentului, pe care invitații le pot păstra ca amintire.

UNDE se poate organiza o petrecere Bricks 4 Kidz?

Petrecerile aniversare Bricks 4 Kidz se organizează în centrul de creativitate Bricks 4 Kidz România situat în Str. Glodeni nr. 3, Sector 2, București – incinta club Pescariu. Pentru informații și rezervări: Telefon: 0771.172.114 / bucharest@bricks4kidz.com. Bricks 4 Kidz poate organiza petreceri și evenimente în locații alese de clienți dacă spațiile sunt adecvate derulării evenimentului la standardele de calitate Bricks 4 Kidz. În acest caz, pachetul de petrecere Bricks 4 Kidz Coming Over NU va include mâncarea și locația care sunt în sarcina clientului.

CÂND se poate organiza o petrecere Bricks 4 Kidz?

Petrecerile Bricks 4 Kidz se pot organiza fie în timpul săptămânii, fie în weekend, DOAR cu rezervare prealabilă și confirmare scrisă. Pentru garantarea disponibilității se percepe un avans nerambursabil în valoare de 300 lei și se completează formularul de înregistrare petrecere. Intervalele disponibile pentru petrecerile organizate în weekend (Sâmbătă-Duminică) sunt următoarele:

 • 19:00 – 21:30

Plata avansului se poate face prin transfer bancar, numerar sau cu card la sediul centrului de creativitate.  

CÂT costă o petrecere Bricks 4 Kidz?

Pachetul Bricks 4 Kidz Premium este disponibil pentru grupuri de minim 10 copii participanți astfel:

 • Bricks 4 Kidz Premium Party (pachet 10 copii) – 1250 lei / pachet  & 80 lei / participant suplimentar. Acest pachet include pizza, băuturi răcoritoare și exclusivitate locație.
 • Bricks 4 Kidz Coming Over Party (pachet 10 copii) – 950 lei / pachet 60 lei / participant suplimentar. Acest pachet NU include pizza, băuturi răcoritoare și locație.

Add-Ons:

 • Tort tematic cu poză comestibilă – 250 lei/300 lei/350 lei (maxim 10/15/20 copii)
 • Prelungire durată petrecere –  200 lei / 30 minute
 • Balon JUMBO cu bomboane (fără confetti) – 95 lei / balon
 • Goodie bags pentru invitați – 18 lei / goodie bag
 • Tricou inscripționat Bricks 4 Kidz® pentru invitați – 40 lei / tricou
 • Fotograf profesionist –  480 lei / eveniment.

Acum poți să te relaxezi! Ne ocupăm noi de toate detaliile pentru a-i oferi copilului tău o petrecere de neuitat!

Tematici Bricks 4 Kidz

 • B4K Standard Birthday Party
 • Angry Birds Birthday Party
 • Amusement Park Birthday Party
 • Arts & Crafts Birthday Party
 • Bat League Birthday Party
 • Brick City Engineers Birthday Party
 • Clash of Clans Birthday Party
 • Disney Critters Birthday Party
 • EV3 Robotics Birthday Party (10+)
 • Frozen Birthday Party
 • Jurassic Brick Land Birthday Party
 • Minecraft Birthday Party
 • Ninjago Birthday Party
 • Pirates Birthday Party
 • Pokemon Birthday Party
 • Princess Birthday Party
 • Star Wars Birthday Party
 • Space Adventures Birthday Party
 • Superhero Birthday Party
 • Teenage Brick Turtle Birthday Party
 • Trains, Planes & Automobiles Birthday Party
 • Transformers Birthday Party

VERIFICĂ DISPONIBILITATE

Petrecere aniversară B4K

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2015 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.