Petreceri Aniversare LEGO®

 

Star Wars Birthday Party

Vino cu noi într-o aventură spațială de neuitat! Toți fanii Star Wars® sunt invitați într-o expediție fascinantă către o galaxie îndepărtată!

Minecraft Birthday Party

O experiență de neuitat în care participanții sunt invitați să-și folosească imaginația pentru a recrea lumea virtuală Minecraft cu piese LEGO®.

Pokemon Birthday Party

O aventură unică în fascinanta lume Pokémon®! Copiii își vor explora abilitățile inginerești pe măsură ce vor construi modele precum Dratini, Pikachu, Poké Mingea și multe altele.

Superhero Birthday Party

Împreună vom crea o lume fantastică pe care o vom proteja de forțele răului și de dușmani cu ajutorul unor invenții speciale din piese LEGO®.

Brick City Engineers Birthday Party

Pasionații LEGO au ocazia să se exprime creativ pentru a crea propriul oraș, cu clădiri moderne înalte și mașini care să poată asigura mobilitatea locuitorilor.

Ninjago Birthday Party

O atmosferă plină de energie în care copiii vor construi cu piese LEGO® temple ninja, dragoni și vehicule fascinante. Oferă-i copilului tău o aventură ninja extremă!

Robotics Birthday Party

Pasionații de tehnologie și LEGO® MINDSTORMS EV3 au ocazia să creeze și să programeze modele Bricks 4 Kidz® extraordinare utilizând cea mai nouă generație de motoare sau senzori, un software intuitiv, bazat pe pictograme și interfața de programare drag-and-drop.

Disney Birthday Party

Vino alături de Max, cățelușul adorabil și Snowball, iepurașul amuzant și pufos, în descoperirea secretelor din spatele vieții lor. Grăbește-te, animăluțele te așteaptă!

Bat League Birthday Party

Bat Hero va intra în acțiune ajutat de construcțiile noastre speciale sau de mașinile LEGO® de super viteză. Răufăcătorii din Gothan nu mai au nicio șansă pentru că bătălia începe aici, la Bricks 4 Kidz!

Jurassic Brickland Birthday Party

Pasionații de dinozauri sunt așteptați pentru o aventură LEGO specială. Dinozauri precum T-Rex, Velociraptor, Brontosaurus și multi alții vor prinde viață cu ajutorul pieselor LEGO și vor face deliciul tuturor invitaților.

Clash of Clans Birthday Party

Anunțați-vă copiii să-și adune barbarii și arcașii! A venit momentul atacului … în stilul Bricks 4 Kidz! În Clash of Bricks Party bătăliile cu barbarians, greedy goblins, PEKKAs și sălbaticii wall breakers vor oferi senzații unice și o experiență de neuitat!

Angry Birds Birthday Party

Intră în lumea Angry Birds® și Bad Piggies® în stilul … Bricks 4 Kidz®. Copiii vor fi provocați să reconstituie cu piese LEGO elemente din cunoscutul joc Angry Birds®.

Pirates Birthday Party

Ahoi dragi camarazi! Veniți și explorați lumea plină de peripeții a piraților de pretutindeni! Construim corabia piraților, aruncăm ancora, vâslim pe mări agitate și ne pregătim de lupte!

Trains, Planes & Automobiles Birthday Party

3, 2, 1 START pentru LEGO Race! Pasionații de avioane, automobile sau trenuri sunt invitați să construiască modele motorizate care vor face deliciul tuturor invitaților.

Bricks 4 Girlz BIRTHDAY Party

Fetele sunt invitate la o experiență Bricks 4 Girlz inedită! Fie că se vor bucura de crafturi utilizând modelele speciale Bricks 4 Kidz, fie că vor alege tematica Frozen sau pe cea Princess, experiența LEGO va fi una de neuitat. Invitații băieți pot sta fără grijă! Ei vor putea alege dintr-o gamă variată de modele fascinante care vor face experiența Bricks 4 Kidz, una de neuitat.

Lego Movie Birthday Party

Dacă ți se pare fabulos să construiești cu piese Lego, așteaptă să vezi cum ți se va părea să construiești modele motorizate, personaje tridimensionale și mozaicuri fascinante toate inspirate din filmul The LEGO® Movie și continuarea sa.

Transformers Birthday Party

Ești pregătit să descoperi cum se poate transforma modelul tău? Copiii se vor bucura de un mix de modele ce vor putea fi transformate în ceva diferit.

Amazing Animals Birthday Party

Este o tematică ideală pentru iubitorii de animale care vor avea ocazia să construiască, să testeze și să se bucure de modele Bricks 4 Kidz fascinante!

Sărbătorește ziua copilului tău ALTFEL și oferă-i o experiență unică, marca Bricks 4 Kidz®! Construim cu piese LEGO® bucurii și amintiri de neuitat. Distracția este garantată pentru băieți și fete, de la preșcolari la preadolescenți.

CINE este Bricks 4 Kidz?

Bricks 4 Kidz este un concept de educație creativă prin care copiii învață, construiesc și se joacă cu piese LEGO®. Educația prin joc are la bază kituri Bricks 4 Kidz cu piese LEGO® și planuri de construcție tematice, special create de ingineri și arhitecți din SUA.

BRICKS 4 KIDZ® este o franciză educațională din SUA și se numără printre francizele cu cea mai rapidă creștere din lume. În doar 8 ani de la înființare, franciza Bricks 4 Kidz este prezentă în peste 45 țări cu 750 locații.

CE este o petrecere Bricks 4 Kidz?

Bricks 4 Kidz Party este o experiență unică în care „construim” amintiri de neuitat cu piese LEGO® și planuri de construcție tematice, marca Bricks 4 Kidz. Copiii își vor explora potențialul dând frâu liber curiozității și creativității pe măsură ce construiesc modele LEGO® fascinante. Echilibrul perfect între provocare și joc garantează reușita unui astfel de eveniment.

Pachetul minim disponibil este pentru 10 copii și include:

 • Locație – centrul de creativitate Bricks 4 Kidz România, Str. Glodeni nr. 3, S2, București
 • Animatori Bricks 4 Kidz® pentru 3 ore – numărul animatorilor se stabilește in funcție de numărul și vârsta participanților la petrecere
 • Pizza, snacks, băuturi, invitații electronice și baloane Bricks 4 Kidz®
 • Tricou Bricks 4 Kidz® pentru aniversat cu semnăturile sau dedicațiile tuturor participanților
 • Construcție de modele LEGO® și crafturi în tematica petrecerii
 • Jocuri și provocări interactive tematice, Xbox DISCO.

Bricks 4 Kidz poate asigura servicii sau produse suplimentare contra cost precum: prelungire durată petrecere, tort tematic B4K, balon JUMBO cu bomboane, tricouri Bricks 4 Kidz® pentru invitați, fotograf profesionist pe durata întregului eveniment.

CUM se derulează o petrecere Bricks 4 Kidz?

Evenimentele Bricks 4 Kidz durează 3 ore și conțin atât activități de construcție cu piese LEGO, cât și activități dinamice cum ar fi jocuri și provocări interactive tematice sau XBox Disco.

Modelele Bricks 4 Kidz sunt foarte variate, asigurând o experiență LEGO® totală, atât prin diversitatea tipurilor de construcții abordate, cât și prin varietatea tipurilor de piese LEGO® folosite, astfel:

 • Construcțiile motorizate – au la bază piese LEGO® Technic, motoare și baterii, receivers și telecomenzi
 • Construcțiile 3D – au la bază piese LEGO® clasice și pot reda orice personaj îndrăgit
 • Construcțiile 2D (mozaic/canvas) – au la bază piese LEGO® clasice mozaic

În plus, participanții se pot bucura de  crafturi de hârtie fascinante sau modele perler beads în tematica evenimentului, pe care invitații le pot păstra ca amintire.

UNDE se poate organiza o petrecere Bricks 4 Kidz?

Petrecerile aniversare Bricks 4 Kidz se organizează la centrul de creativitate Bricks 4 Kidz România situat în Str. Glodeni nr. 3, Sector 2, București – incinta club Pescariu. Pentru informații și rezervări: Telefon: 0771.172.114 / bucharest@bricks4kidz.com.

Bricks 4 Kidz poate organiza petreceri și evenimente în locații alese de clienți dacă spațiile sunt adecvate derulării evenimentului la standardele de calitate Bricks 4 Kidz. În acest caz, pachetul de petrecere Bricks 4 Kidz Coming Over NU va include mâncarea și locația care sunt în sarcina clientului.

CÂND se poate organiza o petrecere Bricks 4 Kidz?

Petrecerile Bricks 4 Kidz se pot organiza fie în timpul săptămânii, fie în weekend, DOAR cu rezervare prealabilă și confirmare scrisă. În momentul rezervării se percepe un avans în valoare de 300 lei, nerambursabil, pentru garantarea disponibilității.

Intervalele disponibile pentru petrecerile organizate în weekend (Sâmbătă-Duminică) sunt următoarele:

Plata avansului se poate face prin transfer bancar, numerar sau cu card la sediul centrului de creativitate.  

CÂT costă o petrecere Bricks 4 Kidz?

Pachetul Bricks 4 Kidz Premium este disponibil pentru grupuri de minim 10 copii participanți astfel:

 • Pachet B4K PREMIUM – 1500 lei / pachet
 • Participant suplimentar – 95 lei / participant
 • 15% reducere la petrecerile organizate in timpul săptămânii (Luni-Vineri). Reducerea NU include Add-Ons

Add-Ons:

 • Tort tematic LEGO® – 200 lei/250 lei/300 lei (maxim 10/15/20 copii)
 • Prelungire durată petrecere –  400 lei / 60 minute
 • Balon JUMBO cu bomboane – 85 lei / balon
 • Tricou inscripționat Bricks 4 Kidz® pentru invitați – 40 lei / tricou
 • Fotograf profesionist – 480 lei / eveniment

Acum poți să te relaxezi! Ne ocupăm noi de toate detaliile pentru a-i oferi copilului tău o petrecere de neuitat!

Tematici Bricks 4 Kidz

 

 • B4K Standard Birthday Party
 • Star Wars Birthday Party
 • Minecraft Birthday Party
 • Ninjago Birthday Party
 • Bat League Birthday Party
 • Brick City Engineers Birthday Party
 • Jurassic Brickland Birthday Party
 • Clash of Clans Birthday Party
 • Pokemon Birthday Party
 • Angry Birds Birthday Party
 • Disney Birthday Party
 • Superhero Birthday Party
 • Pirates Birthday Party
 • Trains, Planes & Automobiles Birthday Party
 • Arts & Crafts Birthday Party
 • Frozen Birthday Party
 • Princess Birthday Party
 • Chima Birthday Party

FORMULAR REZERVARE PETRECERE

Petrecere aniversară

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2015 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.