B4K SUMMER CAMPS

Condiții generale de participare
 
Inapoi

OPERATOR

Programele de vară Bricks 4 Kidz Summer Camps sunt operate de societatea Building Skills Development SRL, deținătoarea francizei Bricks 4 Kidz în România, având sediu social în jud. Ilfov, Str. Ficusului nr. 1, Balotești și punct de lucru în Str. Glodeni nr. 3, sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/3276/2013 și identificata prin CIF RO32421768.

LOCAȚIA

Programele de vară Bricks 4 Kidz Summer Camps se vor desfășura la Centrul de Creativitate Bricks 4 Kidz din Str. Glodeni nr. 3, sector 2, București, în incinta clubului Pescariu Sports & Spa, cu acces direct din Bd. Barbu Văcărescu.

FORMATUL

Bricks 4 Kidz organizează programe săptămânale în formatul „full day”, de Luni până Vineri, în intervalul 9:00-18:00. Fiecare program săptămânal include:

 • masă de prânz și 2 gustări
 • construcție cu piese LEGO® robotizate, 3D si 2D în tematica săptămânii
 • activitate sportivă zilnică în cadrul clubului Pescariu Sports & Spa (piscină & tenis)
 • jocuri și provocări interactive pe bază de LEGO®
 • craft-uri, free play indoor, activități outdoor și Xbox Just Dance

ÎNSCRIEREA

 1. Formalitățile de înscriere în programele Bricks 4 Kidz cuprind următorii pași:
  1. Completarea integrala a formularului de înscriere și furnizarea acordului în scris pentru termenii și condițiile Bricks 4 Kidz.
  2. Confirmarea înscrierii va fi comunicată pe email sau telefonic de către echipa Bricks 4 Kidz.
  3. Achitarea unui avans nerambursabil de 25% din valoarea programului pentru rezervarea locului.
  4. Achitarea integrală a taxei de participare înainte de începerea programului.

Absentele nu se recuperează și nu se rambursează.

TAXA DE PARTICIPARE

Bricks 4 Kidz Summer Camps sunt disponibile în următoarele variante de pachete:

 • Pachet 1 săptămână / participant – 900 lei
 • Pachet 2 săptămâni / participant – 1600 lei
 • Pachet 3 săptămâni / participant – 2250 lei

Taxa de participare la programele de vară Bricks 4 Kidz poate fi achitată numerar, prin card bancar sau prin transfer bancar în contul RO17INGB0000999903988954 deschis la ING Bank. Toate taxele bancare vor fi suportate de către participant. Neachitarea taxei de participare atrage după sine imposibilitatea participării la program. Neachitarea avansului atrage după sine imposibilitatea rezervării locului în SUMMER CAMP.

PROMOȚII

Promoții înscrieri early booking:

 • 15% reducere – pentru înscrieri in luna aprilie 2019;
 • 10% reducere – pentru înscrieri in luna mai 2019;
 • 10% reducere – pentru înscrieri înregistrate in 1 iunie 2019.

Frații și/sau surorile beneficiază de reducere suplimentară de 10%, reducere aplicabilă la oricare dintre pachetele contractate.

Bricks 4 Kidz îi răsplătește și pe cei care doresc să devină „Ambasadori B4K”. Convinge unul sau mai mulți prieteni să participe cu tine la programele noastre și vei primi câte o reducere de 10% aplicabilă la tariful pachetului contractat, pentru fiecare prieten convins. Pentru 4 prieteni convinși, Bricks 4 Kidz te răsplătește și îți oferă o participare GRATUITĂ la Summer Camp.

MEDICAMENTELE

În situația în care participanții se află sub tratament pe perioada programului, medicamentele se predau instructorului, iar tratamentul va fi administrat conform prescripției medicului. Părinții sau tutorii legali sunt obligați sa declare orice alergii, probleme de sănătate sau comportament relevante pentru buna desfășurare a activităților zilnice.

EXCLUDEREA DIN PROGRAM

După începerea programului B4K, pentru participanții care nu respecta regulile de conduita, consuma alcool sau droguri, refuza sa participe la activități fără un motiv întemeiat, fură sau au accese de violență sau rasism, ne rezervăm dreptul de a solicita retragerea lor din program în cel mai scurt timp posibil ca o măsură necesară pentru buna desfășurare a programului. Echipa B4K va face tot posibilul ca toți copiii să beneficieze de un regim uniform și echidistant.

DAUNE

În cazul în care participanții conștient, din neatenție sau din rea voință produc daune echipamentelor sau terțelor persoane, părinții sau tutorii legali se obligă să suporte cheltuielile aferente.

TELEFOANELE MOBILE

Pentru buna desfășurare a programelor B4K, telefoanele mobile sau alte dispozitive electronice nu sunt permise pe durata desfășurării activităților. Organizatorul va pune la dispoziția părinților sau tutorilor legali un număr de telefon mobil pentru comunicările urgente.

TRANSPORT

Transportul copiilor până la locațiile unde se desfășoară programele B4K Camp este în responsabilitatea părinților sau a tutorelui legal.

MATERIALE AUDIO-VIDEO

Pe durata programelor Bricks 4 Kidz vor fi făcute fotografii și/sau înregistrări audio-video ce vor fi puse la dispoziția părinților interesați prin intermediul adresei de email furnizate în formularul de înscriere. Materialele audio si/sau video, în care apar participanții la programele Bricks 4 Kidz® pot fi folosite, fără scop comercial, pentru promovarea imaginii Bricks 4 Kidz® prin diferite canale de comunicare (ex. website, social media și altele).

PROTEJAREA DATELOR

Ne angajăm să vă protejăm datele personale și să respectăm legea română privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (conform prevederilor Legii nr. 677/2001 și a normelor emise în aplicarea acesteia), precum și orice alte documente de reglementare care vor deveni relevante în cauză).

În acest scop, vă informăm că SC Building Skills Development SRL, având datele de identificare de mai sus, procesează datele personale furnizate de dumneavoastră (nume, prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, numele & vârsta copilului / copiilor), fie pentru înscrierea copilului/copiilor într-unul sau mai multe programe organizate de  SC Building Skills Development SRL, fie în scopuri de marketing pentru a va putea contacta cu privire la serviciile sau produsele pentru care v-ați exprimat interesul prin accesarea formularului de înscriere sau paginii de internet. Datele nu vor fi dezvăluite terților, ci numai, după caz, autorităților publice centrale sau locale. Pe viitor, aceste date (numele, prenumele, adresa de e-mail, telefon, vârstă copil/copii) ne permit să vă informăm cu privire la activitatea noastră. Prin acceptarea acestor termeni și condiții, sunteți de acord să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. furnizate de SC Building Skills Development SRL.

Conform Legii 677/2001, beneficiați de dreptul de acces și de intervenție asupra datelor personale. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. În cazul în care se dorește ștergerea și/sau modificarea datelor cu caracter personal, acestea vor fi eliminate sau modificate din baza de date a site-ului dacă un mesaj cu subiectul: “Ștergerea/Modificarea datelor cu caracter personal” este trimis la bucharest@bricks4kidz.com. În acest caz, mesajul trebuie să provină din adresa de e-mail cu care a fost înregistrat contul respectiv.

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2015 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.