B4K SUMMER CAMPS

Condiții generale de participare
Inapoi

OPERATOR

Programele de vară Bricks 4 Kidz Summer Camps sunt operate de societatea Building Skills Development SRL, deținătoarea francizei Bricks 4 Kidz în România, având sediu social în jud. Ilfov, Str. Ficusului nr. 1, Balotești și punct de lucru în Str. Glodeni nr. 3, sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/3276/2013 și identificată prin CIF RO32421768.

LOCAȚIA

Programele de vară Bricks 4 Kidz Summer Camps se vor desfășura la Centrul de Creativitate Bricks 4 Kidz din Str. Glodeni nr. 3, sector 2, București, în incinta clubului Pescariu Sports & Spa, cu acces direct din Bd. Barbu Văcărescu.

FORMATUL

Bricks 4 Kidz organizează programe săptămânale în formatul „full day”, de Luni până Vineri, în intervalul 9:00-18:00. Fiecare program săptămânal include:

 • masă de prânz și 2 gustări
 • construcție cu piese LEGO® robotizate, 3D si 2D în tematica aleasă
 • activitate sportivă zilnică în cadrul clubului Pescariu Sports & Spa (piscină & tenis)
 • jocuri și provocări interactive pe bază de LEGO®
 • craft-uri, free play indoor, activități outdoor și Xbox Just Dance

MĂSURI DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA COVID-19

Participarea la programele Bricks 4 Kidz Summer Camps presupune respectarea unor măsuri de protecție obligatorii menite să prevină răspândirea infecției cu Covid-19.

1. Reducerea grupurilor de copii la un maximum de 9 copii per grup pentru respectarea suprafeței de minim 4,5 mp/copil conform normelor în vigoare.

2. Triajul epidemiologic zilnic care se va realiza înainte de intrarea în centrul de creativitate Bricks 4 Kidz și constă în măsurarea temperaturii cu termometrul non-contact. Temperatura înregistrată nu trebuie să depășească 37,3 grade Celsius. În cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3 grade Celsius, se va repeta măsurarea temperaturii, după o perioada de 2-5 min de repaus. Dacă se constată menținerea unei temperaturi peste 37,3 grade Celsius sau/și prezența de simptome respiratorii și/sau alte semne/simptome de boli infecto-contagioase acute, copiii NU sunt primiți la program. Aceștia sunt lăsați în grija părinților cu recomandarea unui consult medical de specialitate.  Părinții/tutorii legali NU vor avea acces în interior, predarea și preluarea copiilor se va face în afara centrului Bricks 4 Kidz.

3. Copiii vor purta opțional măști de protecție, iar instructorii obligatoriu conform normelor in vigoare. Măștile de protecție vor fi procurate de părinti, iar recomandarea noastră este de a achiziționa măști de protecție din material textil pentru un plus de confort și toleranță.

4. Fiecărui participant i se va aloca un un set de materiale (ex. kit individual cu piese Lego pentru fiecare tip de construcție motorizată & 3D) cu care va desfășura individual toate activitățile Bricks 4 Kidz pe întreaga durată a săptămânii cu respectarea distanței sociale conform normelor în vigoare. La sfârșitul fiecărei săptămâni toate materialele folosite vor fi dezinfectate.

5. Igienizarea mâinilor se va face periodic atât pentru angajați cât și pentru copiii participanți astfel:

 • la sosirea de acasă și la plecarea spre casă
 • înainte și după fiecare masă
 • după toaletă
 • înainte și după utilizarea kitului cu piese Lego
 • după strănut / tuse
 • după venirea din spațiul exterior
 • când mâinile sunt vizibil murdare

6. Dezinfectarea permanentă a suprafețelor se va face atât prin intermediul substanțelor dezinfectante pe bază de alcool 70%, cât și prin intermediul unei lampe UV bactericide cu ozon care va asigura și sterilizarea aerului din încăpere.

ÎNSCRIEREA

 1. Formalitățile de înscriere în programele Bricks 4 Kidz cuprind următorii pași:
  1. Completarea integrală a formularului de înscriere și furnizarea acordului în scris pentru termenii și condițiile Bricks 4 Kidz.
  2. Confirmarea înscrierii va fi comunicată pe email sau telefonic de către echipa Bricks 4 Kidz.
  3. Achitarea unui avans nerambursabil de 25% din valoarea programului pentru rezervarea locului.
  4. Achitarea integrală a taxei de participare înainte de începerea programului.

Absențele nu se recuperează și nu se rambursează.

TAXA DE PARTICIPARE

Bricks 4 Kidz Summer Camps sunt disponibile în variantă săptămânală, iar tariful este de 950 lei per participant. Frații și/sau surorile beneficiază de reducere suplimentară de 10% fiecare, începând cu al doilea copil.

Taxa de participare la programele de vară Bricks 4 Kidz poate fi achitată numerar, prin card bancar sau prin transfer bancar în contul RO17INGB0000999903988954 deschis la ING Bank. Toate taxele bancare vor fi suportate de către participant. Neachitarea taxei de participare atrage după sine imposibilitatea participării la program. Neachitarea avansului atrage după sine imposibilitatea rezervării locului în SUMMER CAMP.

MEDICAMENTELE

În situația în care participanții se află sub tratament pe perioada programului, medicamentele se predau instructorului, iar tratamentul va fi administrat conform prescripției medicului. Părinții sau tutorii legali sunt obligați sa declare orice alergii, probleme de sănătate sau comportament relevante pentru buna desfășurare a activităților zilnice.

EXCLUDEREA DIN PROGRAM

După începerea programului B4K, pentru participanții care nu respecta regulile de conduita, consuma alcool sau droguri, refuza sa participe la activități fără un motiv întemeiat, fură sau au accese de violență sau rasism, ne rezervăm dreptul de a solicita retragerea lor din program în cel mai scurt timp posibil ca o măsură necesară pentru buna desfășurare a programului. Echipa B4K va face tot posibilul ca toți copiii să beneficieze de un regim uniform și echidistant.

DAUNE

În cazul în care participanții conștient, din neatenție sau din rea voință produc daune echipamentelor sau terțelor persoane, părinții sau tutorii legali se obligă să suporte cheltuielile aferente.

TELEFOANELE MOBILE

Pentru buna desfășurare a programelor B4K, telefoanele mobile sau alte dispozitive electronice nu sunt permise pe durata desfășurării activităților. Organizatorul va pune la dispoziția părinților sau tutorilor legali un număr de telefon mobil pentru comunicările urgente.

TRANSPORT

Transportul copiilor până la locațiile unde se desfășoară programele B4K Camp este în responsabilitatea părinților sau a tutorelui legal.

MATERIALE AUDIO-VIDEO

Pe durata programelor Bricks 4 Kidz vor fi făcute fotografii și/sau înregistrări audio-video ce vor fi puse la dispoziția părinților interesați prin intermediul adresei de email furnizate în formularul de înscriere. Materialele audio si/sau video, în care apar participanții la programele Bricks 4 Kidz® pot fi folosite, fără scop comercial, pentru promovarea imaginii Bricks 4 Kidz® prin diferite canale de comunicare (ex. website, social media și altele).

PROTEJAREA DATELOR

Ne angajăm să vă protejăm datele personale și să respectăm legea română privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (conform prevederilor Legii nr. 677/2001 și a normelor emise în aplicarea acesteia), precum și orice alte documente de reglementare care vor deveni relevante în cauză).

În acest scop, vă informăm că SC Building Skills Development SRL, având datele de identificare de mai sus, procesează datele personale furnizate de dumneavoastră (nume, prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, numele & vârsta copilului / copiilor), fie pentru înscrierea copilului/copiilor într-unul sau mai multe programe organizate de  SC Building Skills Development SRL, fie în scopuri de marketing pentru a va putea contacta cu privire la serviciile sau produsele pentru care v-ați exprimat interesul prin accesarea formularului de înscriere sau paginii de internet. Datele nu vor fi dezvăluite terților, ci numai, după caz, autorităților publice centrale sau locale. Pe viitor, aceste date (numele, prenumele, adresa de e-mail, telefon, vârstă copil/copii) ne permit să vă informăm cu privire la activitatea noastră. Prin acceptarea acestor termeni și condiții, sunteți de acord să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. furnizate de SC Building Skills Development SRL.

Conform Legii 677/2001, beneficiați de dreptul de acces și de intervenție asupra datelor personale. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. În cazul în care se dorește ștergerea și/sau modificarea datelor cu caracter personal, acestea vor fi eliminate sau modificate din baza de date a site-ului dacă un mesaj cu subiectul: “Ștergerea/Modificarea datelor cu caracter personal” este trimis la bucharest@bricks4kidz.com. În acest caz, mesajul trebuie să provină din adresa de e-mail cu care a fost înregistrat contul respectiv.

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2015 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.