Etape franciză

ȘASE PAȘI PENTRU A DEȚINE O FRANCIZĂ BRICKS 4 KIDZ

Cum funcționează

1. Începem să te cunoaștem:
Trimite formularul nostru online CERERE DE INFORMAȚII, completat. Dacă te încadrezi în criteriile inițiale și ai o zonă disponibilă, un specialist în francizare te va contacta din partea noastră. Vom discuta despre obiectivele tale – și dacă BRICKS 4 KIDZ® este oportunitatea potrivită pentru tine.

2. Începi să ne cunoști și tu:
Dacă ne potrivim, vom explora împreună modelul BRICKS 4 KIDZ® și cum se va aplica strict zonei tale exclusive. Apoi vei primi documentul nostru FDD (Franchise Disclosure Document – Documentul de Prezentare a Francizei) pentru a-l analiza și semna.

3. Instruire și Suport:
Vei afla despre un nivel neegalat de servicii și suport pe care le vei primi de la noi.

4. Ai o discuție oficială cu Directorul General:
Vom stabili o dată la care poți discuta cu Directorul General, care îți va răspunde la întrebările legate de FDD (Franchise Disclosure Document – Documentul de Prezentare a Francizei) și de operațiunile afacerii, dar și la orice alte întrebări pe care le ai.

5. Ziua Descoperirii:
Vii și cunoști echipa BRICKS 4 KIDZ® personal.

6. Franciza este acordată:
Felicitări, ai îndeplinit toate cerințele și ești gata să începi instruirea. Vei veni la sediul nostru din St. Augustine, Florida, pentru o săptămână de training complet pentru operarea francizei tale; de la funcționalități zilnice la metode proprii de predare BRICKS 4 KIDZ®.

Odată ce instruirea este finalizată cu succes, ești în întregime dotat(ă) și pregătit(ă) să începi imediat să operezi franciza ta.

Pentru mai multe informații despre cum poți deveni proprietar de franciză Bricks 4 Kidz, selectează o adresă de mai jos:

Despre franciză Informații franciză Etape franciză Contact franciză

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2019 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.