Întrebări frecvente franciză

1. Am nevoie de experiență pentru a opera o franciză BRICKS 4 KIDZ®?

Nu. Noi oferim un program de instruire complet, inclusiv pe domeniile marketing, operațiuni, contabilitate și tehnologie.

2. Pot opera franciza BRICKS 4 KIDZ® și să îmi păstrez în același timp serviciul meu cu normă întreagă?

Este necesar să dedicați cel puțin 30 de ore pe săptămână afacerii dvs. BRICKS 4 KIDZ®. Totuși, dacă nu aveți flexibilitatea de a coordona ore, excursii în cadrul școlilor, tabere și petreceri pentru zile de naștere, atunci va trebui să angajați un manager care trebuie să participe la săptămâna noastră de instruire în St. Augustine, Florida.

3. De ce ar trebui să deschid o franciză BRICKS 4 KIDZ® în loc să încerc pe cont propriu?

Echipa de management a francizei BRICKS 4 KIDZ® a dezvoltat un model de afacere de succes. Am perfecționat operațiunile noastre pentru a oferi francizaților noștri cele mai bune oportunități pentru succes. De ce să riști pe cont propriu când te poți  baza pe expertiza și experiența noastră?

În plus, din cauza cererilor covârșitoare pentru oportunitatea noastră de franciză, este posibilă deschiderea unei francize BRICKS 4 KIDZ® în curând chiar în orașul tău. Și atunci, de ce să ai competiție când poți fi singurul care operează o astfel de afacere? În orice caz, dacă operezi ca francizat BRICKS 4 KIDZ®, probabilitatea ca cineva să îți fie competitor este scăzută. Pe de altă parte, dacă funcționezi pe cont propriu, probabilitatea ca un francizat BRICKS 4 KIDZ® să îți fie ție competitor este foarte ridicată!

Dacă funcționezi pe cont propriu, vei pierde toate noile actualizări de care te-ai bucura în calitate de francizat BRICKS 4 KIDZ®, fără a mai menționa publicitatea la nivel național, care va funcționa în final cu BRICKS 4 KIDZ®.

4. Mă va ajuta franciza BRICKS 4 KIDZ® pe partea de marketing?

Da. Îți vom oferi un pachet probat de acțiuni de marketing, specific pentru zona ta, precum și producția și asistența strategică pentru eforturile tale locale curente de marketing.

5. De ce este nevoie ca un francizat BRICKS 4 KIDZ® să aibă succes?

Sunt trei elemente necesare unei relații de succes într-o franciză: un concept extraordinar, o locație / zonă bună și un operator extraordinar. Avem primul element și te ajutăm să îl identifici pe al doilea. Cheia însă este întotdeauna operatorul. În calitate de francizat BRICKS 4 KIDZ®, TU faci toată diferența. Un francizat care este dispus să urmeze un sistem probat și are obiective ca excelența, consistența și comunicarea permanentă, pozitivă cu elevii săi și comunitatea sa va avea întotdeauna un succes extraordinar.

6. Oferiți și finanțare?

BRICKS 4 KIDZ® nu oferă finanțare directă. Însă, te vom sprijini în obținerea finanțării prin contactele noastre proprii, terțe părți, sau printr-o instituție financiară aleasă de tine.

7. Cât de curând pot intra în afacere odată ce am încheiat contractul de franciză și am identificat o locație agreată de comun acord?

Poți să fii operabil în general în termen de 30 până la 60 de zile după ce instruirea a fost finalizată.

Ok, sunt gata să îmi deschid prima mea

franciză BRICKS 4 KIDZ®.

8. Care e următorul pas?

Călătoria francizei tale BRICKS 4 KIDZ® începe cu CEREREA DE INFORMAȚII. Te rugăm să completezi formularul chiar acum și să apeși pe butonul ”TRIMITE”. O persoană din echipa noastră te va contacta în scurt timp pentru a te ajuta să începi procesul de aprobare a francizei.

Pentru mai multe informații despre cum poți deveni proprietar de franciză Bricks 4 Kidz, selectează o adresă de mai jos:

Despre franciză Informații franciză Etape franciză Contact franciză

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2019 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.