CLASE VIRTUALE

Bricks 4 Kidz ONLINE

Bricks 4 Kidz Technic Build & Architecture

De acum experiența Bricks 4 Kidz este disponibilă chiar la tine acasă! Vino cu noi online să construim și să descoperim lumea virtuală chiar și în această perioadă de distanțare socială.

Workshop-urile noastre vor oferi copiilor posibilitatea de construi variante virtuale ale modelelor Bricks 4 Kidz utilizând kituri ”digitale”. Ei vor fi ghidați pas cu pas de instructorii Bricks 4 Kidz și vor avea oportunități multiple de a se manifesta creativ prin modificarea designului original (modificarea pieselor, adăugarea unor piese suplimentare, schimbarea culorilor).

Participarea la workshop-urile virtuale Bricks 4 Kidz familiarizează copiii cu softurile de proiectare de tip Auto Cad și cu conceptul de modelare și imprimare 3D.

SCRATCH – Părinții lucrează, copiii programează! 

Te-ai întrebat vreodată oare cum au fost făcute jocurile video sau filmele tale de animație preferate? Ei bine, este timpul să afli!

Vino într-o aventură fascinantă, chiar din confortul casei tale, să descoperim împreună cum se poate utiliza cel mai îndrăgit limbaj de programare de pe planetă, SCRATCH.

Abilitatea de a programa a devenit una dintre componentele de baza ale alfabetizării digitale de astăzi. Prin intermediul Scratch, Bricks 4 Kidz contribuie la îmbunătățirea gândirii logice, dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor și sprijină tinerii de astăzi să devină inovatorii de mâine. În fiecare săptămână, participanții vor fi familiarizați cu noțiuni de programare și se vor bucura de proiecte și provocări diferite. Pe măsură ce stăpânesc arta programării, copiii vor fi provocați să se exprime creativ pentru a-și crea propriile animații și jocuri video.

REZERVĂ WORKSHOP VIRTUAL

REZERVĂ WORKSHOP ONLINE

Informații PARTICIPANT

Informații PĂRINTE / TUTORE

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2019 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.