STEM

Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică

Activitățile noastre sunt special concepute pentru a face posibilă educaţia prin joc și familiarizarea cu concepte din sfera STEM (științe exacte).

La Bricks 4 Kidz învățăm, construim și ne jucăm cu piese LEGO®. Obiectivul principal este de a oferi copiilor o experiență de învățare diferită, care încurajează gândirea critică, creativitatea, abilitățile organizatorice, abilitățile de rezolvare a problemelor și munca în echipă.

ȘTIINȚE

Fiecare model familiarizează copiii cu termeni noi, științifici, iar sesiunile tematice abordează subiecte din sfera științelor exacte, precum legile mișcării. Copiii sunt provocați constant să aplice practic cunoștințele nou asimilate.

TEHNOLOGIE

Tehnologia implementează aplicabilitatea practică a științei de a inventa și a rezolva probleme. Copiii sunt stimulați să-și folosească creativitatea și gândirea analitică pentru a testa și găsi soluții la provocările lansate pe parcursul fiecărei activități.

INGINERIE

Ingineria folosește imaginația și aplicabilitatea practică a științei cu scopul de a crea sau de a folosi tehnologia în mod util și eficient. Chiar dacă nu realizează, copiii își folosesc constant abilitățile inginerești pentru a construi modele precum poduri, turnuri sau un montagne russe.

MATEMATICĂ

În procesul de construcție, copiii își utilizează permanent cunoștințele matematice pe măsură ce sunt nevoiți să estimeze, să numere, să măsoare și să construiască cu piese LEGO®.

Ei cred ca e DISTRACTIE. Tu stii ca este EDUCATIE.

Vezi programele noastre

We Learn, We Build, We Play with LEGO® Bricks

Copyright © 2019 Bricks 4 Kidz. All rights reserved. PRIVACY POLICY | CORPORATE CONTACT | COOKIES

LEGO® and DUPLO® are registered trademarks of the LEGO® Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse these programs or this web site.